Aрт.130A СУПЕР КОМБИНИРАНА ЛЕЖАНКА

Описание

СУПЕР КОМБИНИРАНА ЛЕЖАНКА+СКОТ ОБЛЕГАЛКА(ПЛЪЗГАЩА СЕ СЕДАЛКА,РЕГУЛИРАЩА СЕ ОБЛЕГАЛКА)